Το σύμπαν του Le Petit Marseillais®

Πλανήτες με μυρωδιές, πλανήτες με χρώματα, πλανήτες του μοντέρνου και των διαχρονικών αξιών, πλανήτες της αρμονίας και της χαράς της ζωής... Ανακαλύψτε τον πλούτο της γκάμας των προϊόντων μας για την υγιεινή και τη φροντίδα του σώματος και των μαλλιών, και επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν καλύτερα!

Κρεμοσάπουνα

Το LE PETIT MARSEILLAIS® πρωτοεμφανίστηκε στην αρχή του 20ου αιώνα και μιλούσε για το φυσικό, αρωματισμένο του σαπούνι. Σήμερα το LE PETIT MARSEILLAIS® επιμένει στην υπόσχεση της ποιότητας, σε έναν πιο φυσικό και απλό τρόπο ζωής, στην αξία του να είσαι αυθεντικός, στον αληθινό μας εαυτό, στη φύση και την οικογένεια.

Ενυδατικά προϊόντα περιποίησης σώματος

Ανακαλύψτε τις σειρές ενυδατικών προϊόντων περιποίησης σώματος με αρώματα το ένα πιο συναρπαστικό από το άλλο: προσφέροντας ευχαρίστηση, χαλάρωση ή τόνωση, θα σας συνοδεύουν όλη την ημέρα. Τα προϊόντα μας ενυδατώνουν τα τα χέρια ή το σώμα σας.

Περιποίηση των μαλλιών

Ανακαλύψτε τις διάφορες σειρές σαμπουάν και προϊόντων περιποίησης μαλλιών LE PETIT MARSEILLAIS®: για όλους τους τύπους μαλλιών, από κανονικά έως ξηρά, και για κάθε στάδιο περιποίησης: σαμπουάν, κρέμες και μάσκες.