Η μάρκα LE PETIT MARSEILLAIS®

Το σύμπαν της μάρκας LE PETIT MARSEILLAIS®

Με το LE PETIT MARSEILLAIS®, γινόμαστε ένα με τη φύση του Γαλλικού Νότου.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΞΟΧΗΣ

Πλανήτες με μυρωδιές, πλανήτες με χρώματα, πλανήτες του μοντέρνου και των διαχρονικών αξιών, πλανήτες της αρμονίας και της χαράς της ζωής...

Συνεπαρμένοι: έτσι θα πρέπει να αισθάνεστε κάθε φορά που μυρίζετε τα αρώματα των προϊόντων LE PETIT MARSEILLAIS®. Κλείστε τα μάτια σας και μεταφερθείτε στη φύση, ανάμεσα σε περιβόλια, ένα χωράφι με λεβάντα, μια περιοχή με χαμηλή βλάστηση, δάση από πεύκα, οπωρώνες εσπεριδοειδών ή ένα λαχανόκηπο.

Αυτό είναι το γαλήνιο ταξίδι που σας υπόσχεται η μάρκα LE PETIT MARSEILLAIS® κι αυτό χάρη στην επιλογή και τους συνδυασμούς συστατικών και συνταγών του Γαλλικού Νότου. Ένα ταξίδι στη μνήμη των αρωμάτων, μια σύνοψη των πλεονεκτημάτων της φύσης, των συναισθημάτων και της «απλότητας της ευχαρίστησης του Γαλλικού Νότου».

Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε στο φως, στην εκπληκτική ποιότητα του φωτός του ήλιου της Γαλλικής Εξοχής, την ιδιαίτερη δύναμη αυτής της απέραντης παλέτας χρωμάτων. Η LE PETIT MARSEILLAIS®, από την αρχή, προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει την περίεργη μαγεία μεταξύ «συστατικών, αρωμάτων, χρωμάτων και συσκευασιών». Η LE PETIT MARSEILLAIS® ενσωματώνει τις αξίες του Γαλλικού Νότου και της Μεσογείου (φυσικότητα, αυθεντικότητα, εγγύτητα και χαρά της ζωής).

Με το LE PETIT MARSEILLAIS®, γινόμαστε ένα με τη φύση του Γαλλικού Νότου.

Source: